Lekker eten op een toplocatie? Reserveer vandaag nog uw tafel!

Contact

Shop navigation
  • Vineuzer dan de andere 100% chardonnay cuvees, is de Brut Rosé zeer goed als aperitief en al begeleider bij "finger foods".
  • De Ruffusrut Rosé behaalde goud in 2012 in "concours Mondial du vin"(Guimarraes, Portugal) en in 2016 (in Plovdiv, Bulgarijë)

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Technische Fiche
Naam:
Ruffus Chardooany Brut Rosé
Appellatie:
Methode Traditionelle, Kwaliteits schuimwijn
Land:
België
Regio:
Les Vignoble des Agaises, Haulchin (Binche)
Type:
Methode Traditionel Rosé
Millésime:
2010
Bedruiving:
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meulier
Inhoud:
750 ml
Alcoholgehalte:
12%
Expert Rating:
          De Ruffusrut Rosé behaalde goud in 2012 in "concours Mondial du vin"(Guimarraes, Portugal) en in 2016 (in Plovdiv, Bulgarijë)
Wijnomschrijving
Type:
Fijne belletjes, patrijsoog kleur.
klein rood fruit
Mond:
Vineus
Gerechten suggesties:
Aperitief, buffet van kleine gerechten. Als afsluiter van een maaltijd.
Te drinken van:
2017
Te drinken tot:
2019
Serveertemperatuur:
5°C
Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site