Voorgerechten die smaken naar meer
Een uitgebreide lunch of diner start steeds met een verfijnd voorgerecht om u in de sfeer te brengen. Van huisgemaakte garnaal kroketten tot oesters, de voorgerechten in Maarkedal van Het Genot op den Berg laten niemand onbewogen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en maak zeker ook even kennis met onze uitgebreide wijnkaart.
Voorgerechten
Waterkers roomsoep/ waterkers / gevogeltebouillon / selder / ui/ prei |
€ 10,00 |
Burrata / Datterini tomaten lauw warm |
€ 18,00 |
Salade Scampi / gemengde salade / tomaat / ui / schaaldiervinaigrette |
€ 20,00 |
Mangalica Ham /+/- 70gr |
€ 24,00 |
Zacht gerookte zalm / dipsaus zure room, mierikswortel, toast |
€ 22,00 |
Terrine ganzenlever / gebakken appeltjes / calvados |
€ 29,00 |
Rundscarpaccio / truffelolie/ parmezaanse kaas/ raketsla/ zomertruffel |
€ 27,00 |
6 Franse holle oesters Daniel Sorlut nr 3 |
€ 26,00 |
3 Franse holle oesters Daniel Sorlut nr 3 |
€ 13,00 |