Lekker eten op een toplocatie? Reserveer vandaag nog uw tafel!

Contact

Voorgerechten die smaken naar meer

Een uitgebreide lunch of diner start steeds met een verfijnd voorgerecht om u in de sfeer te brengen. Van gerookte zalm tot oesters, de voorgerechten in Maarkedal van Het Genot op den Berg laten niemand onbewogen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en maak zeker ook even kennis met onze uitgebreide wijnkaart.

Portie Mangalica ham (+/- 70 gr)

€ 20,00

Zacht gerookte zalm / petrselie / ajuin /zure room/ toast    

€ 22,00

Scampi Armoricaine / garnalenbouillon / tomaat / ui / cognac

€ 20,00

Gebakken ganzenlever / gebakken appeltjes / Portosaus

€ 29,00

Huisgemaakte garnaalkroketten / tuinkers / noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie

€ 20,00

Rundscarpaccio / truffelolie/ parmezaanse kaas/ raketsla/ wintertruffel

€ 27,00

6 Franse holle oesters Daniel Sorlut nr 3

€ 26,00

3 Franse holle oesters Danieël Sorlut nr 3

€ 13,00

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site