Lekker eten op een toplocatie? Reserveer vandaag nog uw tafel!

Contact

Voorgerechten die smaken naar meer

Een uitgebreide lunch of diner start steeds met een verfijnd voorgerecht om u in de sfeer te brengen. Van gerookte zalm tot oesters, de voorgerechten in Maarkedal van Het Genot op den Berg laten niemand onbewogen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en maak zeker ook even kennis met onze uitgebreide wijnkaart.

Portie Mangalica ham (+/- 70 gr)

€ 20,00

Zacht gerookte zalm / petrselie / ajuin /zure room/ toast    

€ 22,00

Scampi Armoricaine / garnalenbouillon / tomaat / ui / cognac

€ 20,00

Terrine van ganzenlever / geflambeerde appeltjes / Calvados

€ 29,00

Huisgemaakte garnaalkroketten / tuinkers / noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie

€ 20,00

Rundscarpaccio / truffelolie/ parmezaanse kaas/ raketsla/ wintertruffel

€ 27,00

6 Franse holle oesters Daniel Sorlut nr 3

€ 26,00

3 Franse holle oesters Danieël Sorlut nr 3

€ 13,00