Lekker eten op een toplocatie? Reserveer vandaag nog uw tafel!

Contact

Vis- en vleesgerechten voor fijnproevers

De vis- en vleesgerechten in Maarkedal van Het Genot op den Berg zijn het beste te omschrijven als een gebalanceerde combinatie van lekker eten en de technieken van haute cuisine. Het opmerkelijke uitzicht, de verfijnde keuken en de uitgebreide wijnkaart vormen dan ook keer op keer het succesrecept voor een geslaagde lunch of diner. Bekijk hieronder alvast het menu en neem even contact op om uw tafel te reserveren. 

Visgerechten

Zeetong / salade/ tomaat/ frietjes € 39,00
Paling in 't Groen / frietjes € 38,00

Tongscharfilets / prei / gevogelte bouillon /  champignons de Paris / mossel / curry / tomaat

€ 25,00

Salade Scampi / 

 

Vleesgerechten

Kalfszwezeriken / Krokant gebakken / truffelsaus / seizoensgroenten / pasta fettuccine

€ 42,00

Ossehaas (2p)
Filet pur (+/- 500 gr) van Belgisch rundsvlees witblauw met rode wijnsaus en warme seizoensgroenten of gegrild met verse béarnaisesaus, gemengde sla en verse frietjes
€ 70,00
Steak filet pur (Belgisch witblauw) natuur-, peper-, champignon- of béarnaisesaus € 35,00
Côte à l'os (+/- 1kg) gegrild, gemengde salade, tomaat, béarnaisesaus, verse frietjes (2p) € 68,00
Australische Ribeye / Gegrild / natuur of met Béarnaise saus € 39,00
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site