Lekker eten op een toplocatie? Reserveer vandaag nog uw tafel!

Contact

Vis- en vleesgerechten voor fijnproevers

De vis- en vleesgerechten in Maarkedal van Het Genot op den Berg zijn het beste te omschrijven als een gebalanceerde combinatie van lekker eten en de technieken van haute cuisine. Het opmerkelijke uitzicht, de verfijnde keuken en de uitgebreide wijnkaart vormen dan ook keer op keer het succesrecept voor een geslaagde lunch of diner. Bekijk hieronder alvast het menu en neem even contact op om uw tafel te reserveren. 

Visgerechten

Zeetong / salade/ tomaat/ frietjes € 39,00
Paling in 't Groen / frietjes € 36,00
Tongscharfilet / tomaat/ champignon/ garnelen / arrdappelpuree € 28,00

Vleesgerechten

Kalfszwezeriken / Krokant gebakken / truffelsaus / seizoensgroenten / pasta fettuccine

€ 38,00

Ossehaas (2p)
Filet pur (+/- 500 gr) van Belgisch rundsvlees witblauw met rode wijnsaus en warme seizoensgroenten of gegrild met verse béarnaisesaus, gemengde sla en verse frietjes
€ 70,00
Steak filet pur (Belgisch witblauw) natuur-, peper-, champignon- of béarnaisesaus € 35,00
Côte à l'os (+/- 1kg) gegrild, gemengde salade, tomaat, béarnaisesaus, verse frietjes (2p) € 68,00
Wilde eend (tot 10 oktober) / Wilde eendefilet / geconfijt pootje / sinaasappel / aardappelsoezen (per 2 cts) € 58,00
Fazant (vanaf 20 oktober) / Fazantenhenfilet / gestoofd pootje / ganzenlever / witloof / knolselderpuree (per 2 cts) € 62,00