Lekker eten op een toplocatie? Reserveer vandaag nog uw tafel!

Contact

Culinair genieten in ons restaurant in Maarkedal
Het Genot op den Berg

Heerlijk lunchen of een gezellig avondje uit? Dan bent u aan het juiste adres in ons restaurant in Maarkedal. Onze verfijnde keuken en culinaire creaties weten namelijk zowel jong als oud te bekoren. 

Lunchen of dineren in een huiselijke sfeer

Het spreekt eigenlijk voor zich, bij Het Genot op den Berg is het zalig wegdromen terwijl u geniet van het schitterende uitzicht en de sublieme keuken. Eigenaar Pol Vergucht en zijn echtgenote en chef-kok Yolande Van Hautegem stellen dan ook keer op keer alles in het werk om u helemaal thuis te laten voelen. Dankzij de topligging in de Vlaamse Ardennen is het hier bovendien heerlijk tot rust komen na een fikse wandeling of fietstocht. 

Het Genot op den Berg

Voor levensgenieters

In ons restaurant laten we u graag proeven van de meest exquisiete vis- en vleesgerechten gecombineerd met een ruim aanbod aan exclusieve wijnen. Ontdek onze wijnkaart of maak alvast even kennis met onze menu’s voor de komende maand. Verder beschikt Het Genot op den Berg in Maarkedal eveneens over een ruime wijnkelder en is het zelfs mogelijk om onze kwalitatieve wijnen aan te kopen. 

Graag uw tafel reserveren? Neem dan vandaag nog contact op. We zijn geopend van donderdag tot en met zondag.

Het Genot op den Berg