Vleesgerechten

 

Kalfszwezeriken / Krokant gebakken / truffelsaus / seizoens groenten / pasta Fettuccine   € 38,00
Ossehaas (2p)
Filet pure( +/- 500 gr) van Belgisch rundsvlees blauw/wit met rode wijnsaus en warme seizoensgroenten
of gegrild met verse béarnaisesaus, gemengde sla en verse frietjes
  € 70,00
Steak filet pure (Belgisch wit blauw) natuur-, peper-, champignon- of béarnaise saus   € 35,00
Côte à l'os (+/- 1kg) gegrild, gemengde salade, tomaat, béarnaise saus, verse frietjes (2p)   € 68,00
Wilde eend / Wilde eendefilet / geconfijt pootje / sinaasappel / aardappelsoezen (per 2 cts) tot 10 okt.   € 58,00
Fazant / Fazantenhenfilet / gestoofd pootje / ganzenlever / witloof / knolselderpuree (per 2 cts) vanaf 20 oktober   € 62,00
Back to Top