Vleesgerechten

 

Filet van hertenkalf, schorseneer, bos-paddestoelen, wild fond, dauphine aardappelen (min. 2 cts)   € 39,00
Krokant gebakken Kalfszwezeriken, truffelsaus, verse groenten & pasta Fettuccine   € 38,00
Ossehaas (2p)
Filet pure( +/- 500 gr) van Belgisch rundsvlees blauw/wit met rode wijnsaus en warme seizoensgroenten
of gegrild met verse béarnaisesaus, gemengde sla en verse frietjes
  € 70,00
Steak filet pure (Belgisch wit blauw) natuur-, peper-, champignon- of béarnaise saus   € 35,00
Côte à l'os (+/- 1kg) gegrild, gemengde salade, tomaat, béarnaise saus, verse frietjes (2p)   € 68,00
Vol-au-vent van Zwartpoot kip, frietjes   € 26,00
Vlaams stoofpotje, gemende salade, frietjes   € 25,00
Back to Top