Menu Maart, April 2019

Menu van 21 maart  t.e.m. 18 april 2019

(Onze menu's worden enkel voor de volledige tafel geserveerd)

 

 

Menu

 
soep
Wortelsoep / Coriander / parelhoen
                                           of                                        (*)
3 oesters Daniel Sorlut (+5,00 €)
~~~

Vlaswijting
Vlaswijting filet / witloof / Dijonaise
 
~~~
 
Franse nestduif
Filet van duif / gestoofd pootje / Duiven jus, cognac / groene erwtjes, kropsla / krielaardappelen
 
~~~  
 
Bloedsinaasappel
Crèmeux / coulis / crumble / sorbet
of
kaasdessert (+ 8,00 €)
of
Zoet dessert & Kaasdessert (+18,00 €)
 
~~~
 

 
prijs 3 ganggen menu: € 49,00  zonder (*)
prijs 4 gangen menu: € 56,00 met (*)
 
(met huis geslecteerde wijnen + € 18,00)
(met aangepaste kasteel wijnen + € 32,00)
 

 

Back to Top