Menu januari 2019

Menu van 3 januari t.e.m. 10 februari 2019

(Onze menu's worden enkel voor de volledige tafel geserveerd)

 

 

Menu

Venkelsoep /tongscharfilet / spinazie / zure room

                                                       of                                                 (*)

        3 oesters Daniel Sorlut nr. 3 (+5,00€) 

       6 oesters Daniel Sorlut nr. 3 (+17,00€) 

*

Sint-Jacbosnoot/ carpaccio / Daikon / waterkers / mierikswortel / zure room / extra vergine  olijolie

*

Hertenkalffilet / savooikool / boschampignons / appel / veenbes/ knolseldercrème

 *

Dessertbord / Panacotta / passievrucht / chocolademousse / peer

of

Kaasdessert (+ 8,00 €)

of

Zoet dessert + Kaasdessert (+18,00 €)

 

Prijs 3 gangen menu: € 49,00 zonder (*)

Prijs 4 gangen menu: € 58,00 met (*)

(met huisgeslecteerde wijnen + € 18,00)

(met aangepaste kasteel wijnen + € 32,00)

Back to Top