Menu januari 2018

Menu van 4 januarir t.e.m. 4 februari 2018 

(Onze menu's worden enkel voor de volledige tafel geserveerd)

 

 

Menu

Witloofsoep, Handgepelde garnalen

of (*)

        3 oesters Daniel Sorlut nr. 3 (+5,00€) 

       6 oesters Daniel Sorlut nr. 3 (+17,00€) 

*

Carpaccio St. Jacobsnoten, zure room, mierikswortel

*

Filet van hert, schorseneer, bospaddenstoelen, dauphine-aardappelen

 *

Vanille-ijs, sabayon, appel, calvados

of

Kaasdessert (+ 8,00 €)

of

Zoet dessert + Kaasdessert (+18,00 €)

 

Prijs 3 gangen menu: € 49,00 zonder (*)

Prijs 4 gangen menu: € 58,00 met (*)

(met huisgeslecteerde wijnen + € 18,00)

(met aangepaste kasteel wijnen + € 32,00)

Back to Top