Menu januari 2018

Menu van  4 januari tot 4 februari 2018

(onze menu's worden enkel voor de volledige tafel geserveerd)



Witloofsoep,

handgepelde garnalen


                                 of                             (*)
3 oesters Daniel Sorlut nr 3 (+5,00 €)

6 oesters Daniel Sorlut nr 3 (+17,00 €)

~~~

Carpaccio Sint Jacobsnoten

zure room, mierikswortel, daikon, waterkers, limoen, olijfolie

~~~

Filet van hertekalf

wilde paddenstoelen, schorseneer, look, wildfond, dauphine aardappelen

~~~

Vanille-ijs, sabayon,

appel, calvados, caramel
of
kaasdessert (+ 8,00 €)
of
Zoet dessert & Kaasdessert (+18,00 €)

~~~



prijs 3 ganggen menu: € 49,00 zonder (*)
prijs 4 gangen menu: € 58,00 met (*)

(met huisgeslecteerde wijnen + € 18,00)
(met aangepaste kasteel wijnen + € 32,00)

Back to Top