menu Frebruari, Maart 2019

Menu van 21 februari t.e.m. 17 maart 2019

(Onze menu's worden enkel voor de volledige tafel geserveerd)

 

 

Menu

 
soep
duivenbouillon, fijne groenten
                                           of                                        (*)
3 oesters Daniel Sorlut (+5,00 €)
~~~

Skrei
Skreifilet / spinazie / Hollandse saus
 
~~~
 
Gegrilde kalfsnoot
Kalfs lende / Dragon saus/ gebakken witloof / wortel, raap,
 peterselie aardappelen
 
~~~  
 
Verrine
rood fruit / mascarpone / witte chocolade
of
kaasdessert (+ 8,00 €)
of
Zoet dessert & Kaasdessert (+18,00 €)
 
~~~
 

 
prijs incl. apero & koffie 3 ganggen menu: € 49,00  zonder (*)
prijs incl. apero & koffie prijs 4 gangen menu: € 58,00 met (*)
 
(met huis geslecteerde wijnen + € 18,00)
(met aangepaste kasteel wijnen + € 32,00)
 

 

Back to Top